Filteren

Verfijn je keuze in deze categorie. Zoeken op auteur, ISBN, title of trefwoord? Dat kan eenvoudig via zoeken bovenaan.

Staat
Prijsrange
  • Filter

    Reviews

    Gemiddelde score voor Boek2

    Goede communicatie,

    snelle levering en prima verpakt.

    Extra korting

    %

    Meer boeken is meer korting!

    • Vanaf 5 boeken
    • Vanaf 10 boeken
    • Vanaf 15 boeken
    • Vanaf 20 boeken
    • 5% korting
    • 10% korting
    • 15% korting
    • 20% korting

    Put Your Mindset to Work

    Put Your Mindset to Work

    Engelstalige paperback, in zeer goede staat

    'The insights in this brilliant book could have saved me and any top employer a lot of elementary mistakes, never mind the additional cost of bad decisions' Gordon Roddick, co-founder The Body Shop

    The right mindset can make you three times more likely to get the job you want and even less likely to lose it later.

    ------------------------------------------------------------------

    What does it take to get and keep the job you want? Ninety-six percent of employers argue that it's not just about having the right skills for the position- it's all about the right mindset.

    Two world-leading experts on the subject, Reed and Stoltz know what employers really want from the people they hire and keep. According to their extensive and globally-acclaimed research, there is a specific set of mental traits, or what they call the '3G Mindset' that will make you exponentially more desirable to potential employers:

    - Global: The big-picture perspective to compete on a global scale in any job
    - Good: A positive force with an unwavering moral compass
    - Grit: the tenacity and resilience to thrive on adversity

    In these unstable times, everyone wants to stand out from the crowd and secure a rewarding job with long-term potential. This book will show you how.

    ------------------------------------------------------------------

    'A powerful model and toolkit that will equip leaders at all levels to tackle challenges and lead others with exceptional results' Joshua Margolis, professor of business administration, Harvard Business School

    James Reed [en] Paul Gordon Stoltz ;

    € 7,50

    Het vrije brein

    Het vrije brein

    Paperback, als nieuw

    Het vrije brein van Idriss Aberkane pleit voor nieuwe leermethoden en een persoonlijke revolutie. Ons brein kan veel meer dan we denken! Hoe? Door eerst ons olifantentouwtje te breken. In principe kan iedereen wiskunde leren, verscheidene talen spreken en zich allerlei vaardigheden eigen maken. Behalve een werkgeheugen hebben we ook een procesgeheugen, een verhalend geheugen en een ruimtelijk geheugen. Daarmee kan ons brein nieuwe wegen of snelheden vinden. Idriss Aberkane geeft uitleg, biedt denkopdrachten en houdt een enthousiast pleidooi voor spelend leren en de bevrijding van onze hersenen. Een geniale brain-opener voor iedereen. Als je een heel jong olifantje een touwtje om zijn poot doet, kan hij niet weglopen. Dertig jaar later loopt hij nog niet weg, als hij datzelfde babytouwtje aan zijn poot heeft. Zo is het ook met ons brein, op heel veel terreinen laten jij en ik ons onnodig beperken. Dus weg met dat touwtje. Een explosief boek. Le Point Idriss Aberkane (1986, van Marokkaans-Franse afkomst) is internationaal onderwijsadviseur en een sprankelende persoonlijkheid. Hij heeft drie doctoraten, in neurowetenschappen, filosofie en economie. Het vrije brein is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar leermethoden en de werking van ons geheugen. Een belangrijk boek, omdat Aberkane ontwikkelingen in de neurowetenschap uitlegt aan het grote publiek, en aan wetenschappers uit andere disciplines. Pierre Collet, Universiteit van Straatsburg.

    Idriss Aberkane ;

    € 6,00

    De koopknop

    De koopknop

    Paperback, in nieuwstaat

    Neuromarketing is hot en het onderzoek daartoe heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een industrie met een grote belofte: het juiste product, op het juiste moment, voor de juiste mensen. Door in onze hersenen te kijken, zien neurowetenschappers voor welke producten we gevoelig zijn en welke reclame ons aanzet tot kopen. Met lagere kosten, meer winst en een kleinere footprint als beloning. Productintroducties De koopknop laat zien wat consumenten echt willen, wie ze vertrouwen, wat ze graag willen hebben en wat ze uiteindelijk gaan kopen. De ‘ontdekking’ van de koopknop onthult de geheimen van het consumentenbrein. Een zegen voor de consument, maar vooral voor het bedrijfsleven dat ondanks miljarden aan onderzoek per jaar, nog steeds 80% van alle productintroducties binnen twee jaar ziet mislukken. Merken, producten, behoeften en belevingen Met neurologisch en psychologisch onderzoek als wetenschappelijke basis, laat De koopknop met veel voorbeelden uit de praktijk zien hoe het traditionele marktonderzoek evolueert. Bovendien toont het hoe we onbewust reageren op merken, producten, behoeften en belevingen; en hoe jij door daar gebruik van te maken zelf de koopknop van jouw klanten kunt beïnvloeden. Kennis over het onbewuste Dit grensverleggende boek laat zien hoe het consumentenbrein werkt, maar vooral hoe de ondernemer, verkoper en marketeer voordeel halen uit de kennis over ons onbewuste, daar waar al onze beslissingen genomen worden. Het bedrijf dat als eerste deze kennis over neuromarketing weet te incorporeren in de bedrijfsstrategie, is de winnaar in zijn markt en is komende jaren niet meer in te halen. Voor wie? De koopknop is voor bestuurders, strategen, marketeers, communicatieprofessionals, verkopers en iedereen die geïnteresseerd is in gedragsbeïnvloeding.

    Martin de Munnik ;

    € 6,00

    De zeven eigenschappen...

    De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

    Mooi exemplaar. Paperback, als nieuw.

    Wie succesvol wil worden, in zijn werk, maar ook in de omgang met vrienden en familie, moet weten wat hij wil en wat hij voor anderen kan betekenen. De schrijver ging te rade bij de grote denkers over geluk, tevredenheid, zingeving en spiritualiteit. Met een praktische inslag vertaalde hij hun lessen in zeven principes, eigenschappen of gewoontes om voor ogen te houden in het leven van alledag, die helpen te focussen op wat belangrijk is, voor jezelf, en in de omgang met anderen.

    Covey stelt ons in staat onszelf en onze relatie tot anderen te onderzoeken... zijn geweldige boek verandert je leven ingrijpend. zei Tom Peters, auteur van onder andere Handboek voor revolutionair management. Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap behoeft nauwelijks nog introductie. Het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken. Stephen R. Covey is wereldberoemd geworden met De zeven eigen schappen van effectief leiderschap. Hij staat aan het hoofd van de Franklin Covey- organisatie, die vestigingen over de hele wereld heeft en zich specialiseert in leiderschaps-en persoonlijke-vaardig-heidstrainingen. Hij schreef ook Prioriteiten en De 8ste eigenschap: van effectiviteit naar inspiratie. Zijn zoon Sean Covey bewerkte de 7 eigenschappen voor kinderen: Zeven eigenschappen die jou succesvol maken

    Stephen R. Covey ;

    € 19,95
    Bezig met laden...
    close

    Favorietenlijst